Taxi Miki Bol


00385 95 576 8044

Brzo I Ugodno

 

Image

Prijevoz na i s trajekta te prijevoz po Braču

Za Vas možemo organizirati transfere na trajekte u Supetru, Sumartinu i Milna! Kupiti karte za Vas, dočekati Vas, odvesti Vas! Isto tako nudimo taxi usluge bilo gdje na otoku Braču, brzo i ugodno! Tijekom Vaše vožnje dobit ćete najbolje savjete za što bolji odmor!

00385 95 576 8044
Nazovite nas!

Image

Prijevoz do zračne luke

Nudimo Vam prijevoz sa i na zračnu luku Split, zračnu luku Brač, zračnu luku Zadar i zračnu luku Dubrovnik. Za Vas možemo organizirati kompletne direktne transfere uključujući i trajektne karte! Nudimo Vam dvije vrste transfera: Ekskluzivni transfer, te jeftiniju opciju. Ekskluzivan aerodromski transfer je od zračne luke do vašeg smještaja na otoku Braču. Tijekom ekskluzivnog transfera vozač se brine za sve detalje, pa su i tako trajektne karte uključene u cijenu. Prilikom tog transfera vaša prtljaga ostaje u samom vozilu što putnicima omogućuje dodatnu slobodu i udobnost!
Jeftinija solucija sastoji se od dva odvojena taksi transfera: jedan od aerodroma do splitske luke, te drugi od Supetra do Bola. U ovom slučaju karte za trajekt nisu uključene u cijenu, te ih gost sam kupuje.

00385 95 576 8044
Nazovite nas!

Image

Otočne ture & Izleti

Uz našu uslugu taxi prijevoza nudimo i Izlete na otoku Braču te na najbolja mjesta u Dalmaciji. Na Braču možete s nama posjetiti poznati vrh Vidovu Goru, najstarije mjesto i eko etno selo Škrip, mjesto Pučišća poznato po Bračkom kamenu i klesarskoj školi! Kao i najbolje restorane na Braču! U Dalmaciji Vas možemo odvesti do Dubrovnika, slapova Krke! Još i dalje, možemo Vas odvesti do nacionalnog parka Plitvička jezera i Međugorja!

00385 95 576 8044
Nazovite nas!


Image

Free Wi-fi u Taxiju!

Kad putujete s nama, u taxiju uvijek imate besplatnu Wi-fi konekciju! Jedini na Braču!


Image

Najbolja Cijena

Kod nas imate najbolju cijenu! Naši klijenti uvijek dobiju najbolju cijenu na otoku!


Image

Najbolji savjeti

Naši savjeti će Vam uštediti mnogo vremena i novca. Da li se radi o atrakcijama, mjestima koje se isplati posjetiti, gdje dobiti najbolji tečaj, što izbjegavati, mi znamo sve!


Image

Veće grupe

Za naše klijente možemo organizirati prijevoz ako se radi i o većim grupama! Prikladno za velike grupe ili velike obitelji s malom djecom s dosta prtljage!


Image

O nama

Taxi "Miki" nudi premium uslugu svim našim klijentima! Naše vozilo je udobno, čisto, i s besplatnim Wi-fijem za sve naše klijente. Naš vozač je profesionalan te poznaje otok izvrsno! Tijekom Vašeg putovanja dobit ćete sve informacije koje su Vam potrebne! Isto tako možemo pružiti uslugu transfera većim grupama. S nama možete poći na izlete te posjetiti sva najbolja mjesta na Braču! Ili s Vašim transferom, za primjer Bol - Supetar, možete ubaciti i posjet Vidovoj gori!


Why Us?

Save your time

AC & WI-FI during whole travel

Avoid extreme temperatures, dragging luggage

More time for sightseeing before ferry or flight


Kontakt

Slobodno nas kontaktirajte u bilo koje vrijeme na e-mail, naš mobilni telefon, Whatsapp, Viber: 00385 95 576 8044